7 Temmuz 2009 Salı

Guzel bir gun


Dun saat bir gibi araba yarisina gitmistik.Ben,annem,amcam ve Tanay Amcamla birlikte.Baktik ki pazar degilde pazartesi gunu tatillermis.Bizde geri evin yolunu aldik.Ama eve gitmiyorduk belki bir eglence parkina.Benim aklimada buz pateni gelmisti.Onceden gitmistik kuzenim uyuya kaldigi icin geri donduk.Ama bu sefer sansliydim.Aklimda kalmis.Biz gittik oraya dortte basliyormus.Cunku seansli.Buz patenini yapacaklarda ben ve annemdi.Annem istememesine ragmen amcam parayi odedi.Pazartesi oldugu icin kalabalik degildi.Amcamlar cay icmeye gittiler.Pateni yapmayi bilmedigimiz icin onumuzde bir tane destek tutuyoduk o da bizimle kayiyordu.Ben annemden daha iyi kayiyodum.Paten gibi sadece buzda yapiyorsun.Sonra annem kendini cok kasti yapamadi cikti.Bir saatlik zamanini kaybetmisti.Buz pateninde ayagini one atican sonra kenara dogru kaydiracaksin ayagini kaldircan.Bu kadardi yapilacak sey.Ben cikmadim benim icin eglenceli geliyodu ben cok merakliyimdir buza ve patene.Sonra Volkan amcam geldi.Bana nasil kayildigini gosterdi kenardan sonra beni dikkatlice izliyordu alkisladi beni.Cak dedi bana.Gosterdigim cabadan hoslanmisti.Sonra destegi kenara koy dedi.Amcam benim elimi tuttu desteksiz kay dedi.Ama amcam kaymiyordu sadece kenardaydi.Ben hizli gidiyordum amcam yavas gidiyordu benimde elim arkada kaliyordu.Dengemi kaybediyordum.Sonra ben amcamin elini birakarak gitmeye calistim basardim ama dusuyodum ara sira.Biliyormusunuz benim teyzem geri geri gidebiliyor. Biz sonra ciktik saat besti paten ayakabilarimi cikarttik bende ayakkabimi giydim.Sonra annemleri kafeden aldiktan sonra eve dogru yol aldik.

2 yorum:

  1. of benim hayalimdi buz patenini profosyonel olarak yapmak! ama kismet bale oldu:)
    hala da yapanlari gorunce bayilirim.. hic denemedim ayrica.. (sanirim habire popomun ustune dusup dusup pes ederim sonunda.) sanki ucmak gibi ozgur geliyo bana.
    ilk denemede bu kadar yaptiysan, gerisini getir derim kesin!

    YanıtlaSil
  2. Poponun ustene dusmessin bende dustum ama hic acimadi sadece bacaginin uzerine dusuyosun.Gerisini getirecegim zaten.Resimlerimide koyucagim sonra.

    YanıtlaSil