26 Nisan 2009 Pazar

Batian's View (Adrenalin)

Yeni basladigim okulda bi sinif her yil kamp yapiyor.Bizim kampta 21-23 Ocak arasindaydi.Sabah 8.45 te yola ciktik 4 saat sonra Batian's View'deydik.Esyalarimizi yerlestirdik ama odalarda kalmiyoduk cadirlarda esyalarimizida bir odaya yerlestirdik. Ustumuzu degisterecegimiz zaman sirali degistiriyoduk.(kiz-erkek sirasiyla yani) Sonra ogle yemegi yedik.Ondan sonrada aktivitelere basladik spor yaptik yani.














O gun aksam yemegini yedik sonra dus aldik derken karanlik oldu . Herkesde el feneri vardi.Toplandik muhabbete basladik camp atesinde.Marshmelowlar yedik eglenceli gecti.Benim kaldigim cadirda butun erkeler kalmisti cunku en buyuk cadir oydu ancak sigdik.Uyurken ikide bir uyandim.Gecenin bir yarisi bile sohbet ediyoduk ve bende donuyodum.Aynen sunu soyledim yavasca:
-"You guys I'm freezing".Ama donarmis gibi soyledim cunku cok soguk nedeni Mount Kenya denen dag kaldigimiz yere cok yakindi.

Ikinci gun 6.30 da kalkip kahvalti yaptiktan sonra aktivitelere basladik.Fakat aktiviteler cok eglenceliydi.Sonra cay zamaniydi kendimizi sicak tutmamiz icin.









Yandaki resimde ben havaya yeni kalktigim zaman arkadada arkadaslarim ipi cekiyor. Dahada havaya cikiyosunuz.
















Sonrakiside 'screamer' diye bi ismi vardi.En asagidaki videoki screamer ben ucarken.




O bolumu tamamladiktan sonra Mount Kenya'nin manzarasini gormek icin yuruyuse ciktik.


Naro Moru river'i gorduk .
Sagdaki resimi ornek verebilirim.

Sonra bayagi yuksege cikti ve dagin manzarasi cok net gorunuyordu.



Sonra bi acik alanda oturup ogretmenler sorular sordu.Ve geri donduk.Herkes yorulmustu dus aldiktan sonra yemek yedik.Yine sohbet ettik hep beraber. Sonra uyuduk.
Sonuncu gun yuksek iplerle aktiviteyle doluydu.Benim yaptigimda agaca tirmandikta sonra dumduz gidiyosun ve sonrasinda agaclara carpicakmissin gibi oluyo ama geri geliyosun ve seni indiriyolar. Asagidaki resimden anlarsiniz ustunde oldugumu.Kafamin ustundeki ileriye giden iple gidiyosun.Merdiven gibi olan farkli.Sonra zaman geliyo Nairobi'ye geri donuyoruz.Okuldanda servisler eve birakiyor.(servisle gidenler icin gecerli.)Sanirim herkes cok yorulmustur. :)


1 yorum:

  1. senin adına çok sevindim çok eğelnceli bir kamp bende böyle bir kamp yapmayı çok isterdim ama olmadı bir türlü yinede çok geç sayılmaz yaparım belki bir gün oğlumla beraber...

    YanıtlaSil